Miasto, które nigdy nie śpi...
Człowiek
*weszła do urządzonej już sypialni. Usiadła na łóżku i położyła biały laptop przed sobą, na pościeli. Włączyła go i zaczęła oglądać jakieś stronki*
Wampir
Siema. Dawno nie pisaliśmy Co tam? ; )) - napisał do dziewczyny. Kiedyś ze sobą pisali, ale jakoś dawno przestali.
Człowiek
*uśmiechnęła się dleikatnie, widząc, kto do niej napisał.*
Wampir
Też nic ciekawego. A jakieś zmiany? ^^ Chłopak...? ; D -wysłał uśmiechając się pod nosem.
Wampir
I to mi się podoba . Dalej w Miami mieszkasz? ;>
Wampir
Też zmieniłem miejsce zamieszkania. Chyba już ze 3 razy, odkąd ostatnio pisaliśmy p I mam wzięcie tu, ale to nie nowość
-uśmiechnął się łobuzersko pod nosem.
Wampir
Muszę się dowartościowywać.
Wampir
Hmm...Chyba mam dziewczynę, co mnie przeraża. Znasz mnie
Wampir
Bo coś mi się zdaje, że nie wytrzymam i będzie po kolejnym 'związku' xDD Nie znasz mnie aż tak dobrze? To dobrze. Dowiesz się w swoim czasie, tego, co będzie trzeba. ;]
Wampir
Nie pamiętasz? Jestem singlem z wyboru. Raczej cham, ale mówią, że przystojny przynajmniej jestem Mam 20 lat. I generalnie nie jestem w niczym dobry i nie mam jako takich zainteresowań, ale kiedyś moją pasją były samochody. Całymi dniami siedziałem w garażu i ulepszałem samochód, a potem dzida na wyścigi. Tak się zarabiało
Teraz ty.
Wampir
Przekonałem, przekonałem. I podoba mi się twój charakterek : pp Ja też staram się być miły
Wampir
Że nie należysz do tych, lasek, które nie widzą świata poza ubraniami, butami i takimi pierdołami. Jedna z niewielu, które znam. ; D
Wampir
Nie. -nadal to kochał, ale dla niego i tak wszystko było obojętne.
Wampir
Coś mnie zniechęciło...Albo po tym czymś to straciło sens.