Miasto, które nigdy nie śpi...
Pół-wampir
Pół-wampir
Weszła do pokoju i opierając się plecami o drzwi, zamknęła je. Ciągle patrzyła na wystrój jej nowej sypialni. Piękne, fioletowe ściany do tego genialnie dobrane meble i balkon jak z marzeń. Postawiła walizki pod ścianą i podeszła do półeczki gdzie stał talerz z winogronem. Zjadła jedno i usiadła na sofie. Była zachwycona swoim nowym domem. Po chwili wstała i wyjęła z walizki swoją lustrzankę. Położyła ją na specjalnej półce i rozpakowała swoje ubrania wkładając je do garderoby.Kiedy skończyła, wyszła z pokoju i udała się do ogrodu.
Ostatnio edytowany przez Katie Hudgens (2010-05-29 21:29:37)
Pół-wampir
Wbiegła do pokoju i od razu podeszła do półki z lustrzanką. Usiadła na kanapie i oglądała zdjęcia nadal myśląc o chłopaku.
Administrator
Dziewczyna usłyszała w myślach.
Przedemną i tak nie uciekniesz
Pół-wampir
Wywróciła oczami i wróciła do oglądania swoich zdjęć
Ostatnio edytowany przez Katie Hudgens (2010-05-31 18:16:25)
Administrator
Nie, ale ciekawie zobaczyć siebie samego w twojej głowie (zaśmiał sie w myślach)
Administrator
Nie chodzi o to, że chce popatrzyć na siebie ale wiem, że o mnie myślisz choć tego może i nie chcesz.
Administrator
Znak rozpoznawczy Mitch spółka z.o.o. (zaśmiał sie). Narkotyk, jak to ładnie brzmi. Wiesz ja mogę sobie już wyjść ale czy na pewno tego chcesz?
Administrator
(Uśmiechnął się w myślach, żałował, że nie umiał zrobić swojego triku na odległość lub przez myśli)Robisz coś ważnego?
Administrator
Słucham muzyki czyli też nic...
Administrator
Wskoczył przez okno do jej pokoju.
-To jak?
Podszedł do niej i zabrał jej aparat.
Pół-wampir
Spojrzała na niego zdziwiona ze w ogóle przyszedł.
-Co jak.? I oddawaj aparat.!
Zabrała mu lustrzankę i zaśmiała się cicho.
-Kup se swoją
Pokazała mu język i wstała. Odłożyła aparat na półkę i odwróciła się w stronę Mitcha
Uwiodłeś kolejną...zadowolony.?
Administrator
Zaśmiał się.
-Mam swoją.
Uśmiechnął sie.
- I zadowolony.
Pół-wampir
Wzięła poduszkę z łóżka i rzuciła nią w chłopaka trafiając go w głowę
-Ale ja zadowolona nie jestem
Zrobiła naburmuszoną minę i wyszła na balkon.
Administrator
- Oj tam.
Wziął aparat z łóżka i zrobił jej zdjęcie, wyszło bardzo ciekawie, ponieważ, jej skóra zaczęła się delikatnie świecić w słońcu.
Usiadł na łóżku.